sobota 1. ledna 2011

Matka proklela vlastní dcerku aneb Horor v životě dvou žen


Milan Doležal


Mezi opravdu otřesné případy prokletí, patří ty, kdy rodič prokleje vlastní dítě, či děti. To se stalo před mnoha lety v Mělníce. Paní Magda trpěla již od dětství od své matky ponižováním a bitím. Musela vyrůstat se svým bratrem v prostředí, kde nebyla ani kapka lásky, kdy je matka nepohladila, nepolaskala, jen oběma dětem jen ubližovala. Ona je totiž nenáviděla. Paní Magda otce neznala, opustil je ještě dříve než se narodila a matka veškerou svou zlobu přenesla na děti, které ji, jak často říkala, zničily život. Bratříček však v dětství zemřel a o to horší byl život paní Magdy. Zlo matky zanechalo v její dětské dušičce tolik jizev, až bylo zázrak, že to vše zvládla.
Když paní Magda dosáhla osmnácti let, okamžitě matku opustila a odstěhovala se pryč. Se svou mámou se už raději nestýkala. Ta stárla, vážně onemocněla a začala vyžadovat od dceři pomoc a péči, ale ne prosbou, ale přikazováním. Magda však nedokázala zapomenou na to neustálé týrání a matce vše vyčetla. Když se vrátila domů a večer usnula, zdál se ji velice podivný sen. Navštívil ji totiž její bratříček, který před mnoha lety jako klouček zemřel. Varoval ji před matkou, která svou duši odevzdala zlu a Magdu nenávidí a chce zabít její dítě.
V tu dobu byla paní Magda šťastně vdaná a čekala miminko, kterému chtěla dát veškerou lásku. Udělalo se ji však špatně a začala krvácet. Manžel ji okamžitě převezl do nemocnice, kde zůstala v péči lékařů. Žena dostala horečky a hrozilo, že ona ona i dítě zemřou. Kamarádka Magdy mi pak volala a poprosila, zda by se nedalo s tím něco udělat, že paní Magda má strach, že ji nenávistná matka proklela. Ještě toho dne jsem jel na Mělník a v nemocnici navštívil paní Magdu, a poprosil ji, aby mi vše vypověděla. Bylo nutné rychle jednat, lékaři se obávali, že dítě zemře. Volal jsem kolegu kněze a celou situaci mu vylíčil. Během hodiny přijel i on na Mělník a začal exorcistický obřad, prvotně byla vyprosena co největší ochrana pro matku a dítě. Posvěcený kříž jsem ji položil na srdce, svěcenou vodou udělal na těle znamení a začali jsme vytvářet kolem Magdy zrcadlovou stěnu - což je energetická ochrana. Poté jsme požádali manžela paní Magdy, aby nás vzal k nim domů, že budeme pokračovat tam. Nemocnice nebyla vzhledem k množství lidí nejvhodnější. V rámci zvláštního obřadu kolega přivolával ku pomoci archanděla Zadkiela, Haniela, a a Rafaela, aby pomohli uzdravit paní Magdu a dítě. Já přivolával archanděla Michaela, Ariela, Raziela a Uriela, aby pomohli odstranit zlo vyvěrající z matky paní Magdy. Bytem se vznášela vůně kadidla a vykuřovadel a šepot modliteb.Krátce na to, začal kdosi bouchat silně na dveře od bytu. Manžel paní Magdy chtěl jít otevřít, ale řekli jsme mu, ať se ke dveřím ani nepřibližuje a zůstane sedět v kuchyni. Světlo a tma nyní vedli spor o to, kdo má právo na život. Vynechám další průběh událostí. Vše dopadlo dobře. Paní Magda má dnes nádhernou dcerku, kterou miluje. Jak nám později vyprávěla, večer po porodu, ji ve snu opět navštívil bratříček a smál se. Rovněž viděla nádherného anděla, který ji na čele požehnal křížem.
A zlá matka? Tam to dopadlo hůře. Nepoučila se, necítila vinu za zlo, které dávala. Když přišel její konec, nedlouho po narození vnučky, zemřela. Černé stíny, které toho večera stály u postele umírají ženy vypovídaly o tom, kam směřovala poté ona zlá duše.